Leading en innovatief

Wat wij doen

Future Werkt is dé innovatieve uitvoerder die binnen publieke-private samenwerking vormgeeft aan duurzame oplossingen binnen het spanningsveld van werk en maatschappij. Wij zijn leading in Europa bij het vormgeven en uitvoeren van Social Impact Bonds. Future Werkt ontwikkelt, implementeert en realiseert. Daadkracht, innovatie, hechte samenwerking en een multidisciplinaire aanpak zijn onze kernwaarden. Wij voelen ons met 25 jaar ervaring en 1.400 professionals mede verantwoordelijk voor het vormgeven van het Nederland van de toekomst. Een Nederland in balans dat ruimte en kansen biedt aan iedereen. Future Werkt mobiliseert alle specialismen binnen de Future Groep en activeert ons uitgebreide netwerk in het bedrijfsleven en de overheid om het resultaat te garanderen.

KANSEN VOOR IEDEREEN

  • Daadkracht
  • Samenwerking
  • Multidisciplinaire aanpak

Sociale innovatie

Wij ontwikkelen inhoudelijke programma’s en interventies en brengen dit ten uitvoer in bijvoorbeeld een Sociaal Impact Bond.

Transformator

Maatschappelijk ondernemen met impact betekent transformeren. Daartoe creëert Future Werkt een open en horizontale cultuur met ruimte voor vernieuwing.

Impact Financiering

Wij beschikken over een netwerk van betrokken impact investeerders en over know how van overheidsfinanciering om projecten financieel te onderbouwen.

Cases

Case IAMNL voor Statushouders

Deze Social Impact Bond heeft ten doel om de komende 3 jaar statushouders in de gemeente Veldhoven 100% bijstand onafhankelijk te maken.